Hoe maak je dit gerecht?
Halo, ik heb laatst een gerecht gegeten bij een Nepalese familie. Ik had later gevraagd wat de ingrediënten zijn maar ik woon nogal ver van hun vandaan. Ook heb ik geen contact informatie met hun via hyves of tel.
- Een speciale pan met "gaten"
- varkens gehakt
- deeg
daarna moet je de gehakt op de speciale pan doen ( weet ik niet zeker )
als het klaar is moet je het gehakt in deeg doen. van die deeg moet je zeg maar en bolletje maken ( niet rollen met je handen maar gewoon met je vingers en bol knijpen )
daarna een pan met water opzetten en koken.
Ik weet niet hoe het precies meer gaat maar zo werd het mij uitgelegd.. Ik vond dit echt super lekker. Ik zelf kook niet zoveel dus ik weet niet hoe dit precies moet.
Als iemand dit gerecht kent a.u.b. uitleg geven.
Ik vond dit echt super heerlijk wat ik normaal dagelijks eet, dus ik wil echt weten hoe je dit doet haha.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.