Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Via food-info: "Je kan gekookte aardappels invriezen, maar het wordt niet aangeraden aangezien ze bij het opnieuw verwarmen waterig worden. Een aardappel bestaat voor 80 procent uit water; en wanneer een aardappel ingevroren wordt, zal dit water zich afscheiden van de zetmeelkorrels en andere voedingsstoffen. Na het ontdooien zal de aardappel daarom zijn structuur en smaak verliezen."

Zelf vind ik aardappelen uit de magnetron ook niet lekker, waarschijnlijk om dezelfde reden. Ze worden er een beetje plakkerig en zompig van.

Maar... Smaken verschillen! Makkelijkst is natuurlijk de proef op de som nemen en het zelf een keertje proberen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (4)

ja

Toegevoegd na 28 seconden:
en ze blijven goed te eten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
maak er nou maar lekker puree van dounja, want in de vriezer worden ze er bepaald niet smakelijker op.
(Lees meer...)
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
LOL!!!
De frites en plakjes aardappel die je in de supermarkt in het vriesvak ziet liggen zijn doorgaans ook voorgekookt. De kooktijd hiervan is echter wel minder dan 20 minuten (ongeveer 5 minuten), want anders worden ze zompig. Het kan dus wel, mits de kooktijd kort word gehouden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Uit eigen ervaring:

Niet lekker. Ze worden erg waterig.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding