Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

gaat het frituurvet bij frituren door de hele kroket of bamischijf?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Als je het goed doet niet (dus dat het vet warm genoeg is) is het vet te koud dan zuigt de kroket het vet op en is dus wel verzadigd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je bakt zoals het hoort niet. De korst schroeit gelijk door het vet dicht en zal geen frituurvet meer binnen laten,

is de vet niet heet genoeg zal de korst niet dichtschroeien en er wel vet in komen, laat je het er te lang inzitten zal de snack openbarsten en zal er ook vet in komen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image