Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe kun je het beste een ei bakken dat het gele zacht is en het witte hard is?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
2.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Door het vuur niet hoog in te stellen. Zodra het eiwit is gestolt heb jij een smeuig geel dooiertje....
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Olie in de koekenpan, ei kapot tikken en er rustig indoen, als het wit begint te stollen koekenpan iets schuin op het vuur houden zodat de hete olie naar de kant loopt en met een lepel de hete olie over het wit heen gieten zodat het wit ook aan de bovenkant hard wordt.
succes.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
De eidooier en het witte van elkaar scheiden en het witte bakken en het gele na het bakken erop doen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Boter in de pan laten smelten, daarna een eitje open tikken.
Na een minuut of 2 doe ik er een pannendeksel op en laat het zo doorbakken met als eindresultaat: eiwit is hard en de eidooier zacht.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding