Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

mogen runderhamburgers rood zien van binnen?

of moeten die helemaal gaar zijn van binnen?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Als je er zeker van wilt zijn dat alle bacterien dood zijn, dan is het noodzakelijk dat ook de binnenkant gedurende minimaal 5 minuten 80 gr is geweest. Helemaal rood is hij dan niet meer.
Ze mogen natuurlijk wel rood zijn van binnen, maar dan neem je een verhoogd risico. Overigens is dat risico dan weer heel klein.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
dankjewel

Andere antwoorden (3)

Kwalitatief goede runderhamburgers mogen rood van binnen zijn. Het is per slot van rekening gewoon rundvlees.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Mijnvoorkeur gaat uit naar rose van binnen, maar ieder zijn smaak.
(Lees meer...)
13 jaar geleden
Alleen als je zeker weet dat de runderhamburger vn gemalen biefstuk gemaakt is , kan je hem gerust rood van binnen eten. Zodra het gewoon rundergehakt is, waar ook vet doorheen gemalen is, loop je meer risico.
Je kunt het best zelf bij de slager erop toezien dat hij ook werkelijk biefstuk gaat malen. Dan kan je het gerust ook rood eten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image