Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Weet iemand waarom halvarine zo spettert als je er mee wilt bakken?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Bevat water, dat verdampt terwijl het vet nog vloeibaar is.

Toegevoegd na 1 minuut:
VLoeibaar vet drijf op het water. Wanneer het water verdampt krijg je een gasbel onder het vet. Wanneer die bel door het vet is knalt het open. (Spetteren)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

halvarine is niet geschikt om in te braden het bevat te veel water en daardoor gaat t spetteren.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Omdat het zoveel water bevat. Het is daarom niet geschikt om in te bakken, alleen bedoeld als smeersel op brood, etc.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing