Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is het verschil tussen tafel en keuken zout ?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
Rieneke1
13 jaar geleden
volgens mij alleen de verpakking?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Tafelzout is in het algemeen iets fijner van korrel zodat het beter strooit, bovendien bevat het wat magnesiumchloride waardoor het droger blijft als je het langer bewaart.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Daar is geen verschil tussen.
(Lees meer...)
fremar
13 jaar geleden
Het is allebei gewoon NaCl
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Het enige verschil is dat tafelzout fijner is dan keukenzout.
Beiden bestaan voor bijna honderd procent uit natriumchloride, scheikundig afgekort tot NaCl. Eén gram NaCl bevat vierhonderd milligram natrium.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image