Wat is een goed receptenboek voor alleen maar vleesvariaties?
Ik heb het boek "de dikke vegetarier" gekocht, voor de groentemaaltijden. Maar om nu mijn keuken compleet te maken zou ik een boek met alleen maar vleesgerechten willen hebben. En dan niet zozeer gericht op de groenten die erin gaan.
Daarmee kan je ontzettend veel complete maaltijden maken met dat boek, want als je peulvruchten, tofu of seitan etc. gebruikt, heb je juist geen vlees nodig. Voor de duidelijkheid: dit is niet bedoeld als kritiek hoor, als je er vlees bij wilt maken moet je dat vooral doen natuurlijk. Ik vind het alleen opmerkelijk dat je De Dikke Vegetariër ziet als een kookboek voor groentes, omdat er zoveel andere dingen in staan.
De meeste gezonde kookboeken hebben een vleesmaaltijd met daarbij een uitje of een paprikaatje. Dat is echt niet voldoende.
Ieder zijn ding. Ik wil niet een boekenkast vol kookboeken. Dus DDV is een boek die compleet is, nu nog 1 voor het vlees en dat is voor mij dan genoeg.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.