Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is het verschil tussen rode en groene currypasta in pot van de supermarkt, wat smaak betreft?

Ik zag een lekker recept met tilapia en groene currypasta. Ik heb echter nog een aangebroken pot rode currypasta staan, die binnenkort wel op moet of worden weggegooid. Combineert rode pasta ook wel met vis?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Ik heb zo het idee dat de kleur gewoon van de kleur van de gebruikte pepers afhangt. De ene is pittiger dan de ander, maar ik zou hem gewoon gebruiken.
Als je googled op vis+rode curry kom je genoeg tegen
eet smakelijk
(Lees meer...)
anneliez
13 jaar geleden
Dit is het verschil tussen de currypasta's:

Rode currypasta is gemaakt met rode Spaanse pepers en wordt gebruikt voor garnalen en donker vlees.

Gele currypasta bevat currypoeder of kurmkuma en past uitstekend bij gevogelte.

Groene currypasta is gemaakt van groene Spaanse pepers en kruiden en is uitermate geschikt voor groenten. Dit is eveneens de scherpste variant.

Eerlijk gezegd denk ik dat je prima je rode currypasta kunt opmaken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image