Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Niet te lang!
Denk bijvoorbeeld aan biefstukken. Die zijn niet lekker als ze heel doorbakken zijn. Rundvlees wordt dan heel droog.

Dus ik stel voor, maak de olie heel heet, en bak de runderreepjes een paar minuten (5 max).
Als ze aan de buitenkant goed bruin zijn is het voldoende.

Toegevoegd na 20 minuten:
Om de meneer hier onder en hierboven even te wijzen op hun ongelijk, hierbij wat voorbeeld recepten met gewokte runderreepjes
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Als het in kleine reepjes is heeft het geen lange baktijd nodig. Zorg wel dat je olie goed heet is.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Runderlappen zijn niet geschikt om te wokken. Het is stoofvlees. Runderlappen blijven dan taai. Biefstuk is beter geschikt.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Stooflappen lenen zich eigenlijk niet zo voor een korte bereiding. Het zijn wat taaiere vleessoorten die het lekkerst zijn als je een aantal uren laat sudderen. Je kunt wat smalle reepjes van het vlees te snijden en uitproberen hoelang die in de wok moeten garen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing