Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik wil moelleux van chocolade maken. Bak ik deze nu het best in een warmeluchtoven of eerder een gewone oven?

Moelleux is een soort kleine cake die warm wordt geserveerd en waarbij de binnenkant nog zachte stromende chocolade is. De warmte van de oven en de baktijd is dus zeer van belang. Het moet 8 à 10 minuutjes op 210 °.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

om de moelleux te bakken heb ik een paar tips: Je neemt een tas en die boter je in, daarna giet je hem vol witte suiker en kapt deze er weer uit zodat er een laagje suiker aan blijft hangen en giet vervolgens de moelleux deeg in de tas.en deze bak je best in een gewone oven want in een warmeluchtoven gaan ze inzakken.
nog veel bak- en smulplezier!! XD
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image