Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan je het best kaas uit een kaassoufflé halen, en er vervolgens wasabi in doen? :)

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Een heel klein hoekje openmaken. Wasabi er met een spuitje inspuiten en dat hoekje met een beetje eiwit dichtplakken. Niemand die het ziet!!

Lijkt me trouwens heerlijk!

Toegevoegd na 28 seconden:
Je moet de kaas er gewoon in laten zitten anders krijg je het nooit meer mooi dicht.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Opensnijden met en scherp mes.. Kaas eruit lepelen en dan wasabi er in.
Veel 'plezier'
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je wilt dat je "slachtoffer"er niks van merk kan je het beste zelf wat in elkaar knutselen.
Je neemt 1 plak bladerdeeg, doet daar wat kaas op, smeer er vervolgens een flinke laag wasabi overheen, dan vouw je de bladerdeeg dicht. Randjes even vast drukken met de tanden van een vork. Geheel bestrijken met een geklutst ei en dan bakken in de boven. Denk dan 10 minuutjes op 180 graden genoeg moet zijn,maar kijk voor de zekerheid even op de verpakking van het bladerdeeg, staat vast info op.
Eetsmakelijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image