Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Groene asperges kun je ongeschild koken en eten. Wel moet je even het onderste stukje van de steel wegsnijden.
bamibal
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Ik heb ooit gehoord dat die niet geschild hoeven te worden
anneliez
13 jaar geleden
nee dat is niet nodig zie bron 1
zie bron 2 voor andere resepten
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
nee dat is niet nodig,maar kan wel:aardappels met of zonder schil geeft bv ook n andere smaak en textuur. wil je echt zachte groene asperges, kun je ze t beste wel schillen.frituur de schilletjes krokant voor n leuk contrast. eetze
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing