Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Groene asperges kun je ongeschild koken en eten. Wel moet je even het onderste stukje van de steel wegsnijden.
(Lees meer...)
bamibal
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
geeft aan wat ik vroeg

Andere antwoorden (3)

Ik heb ooit gehoord dat die niet geschild hoeven te worden
(Lees meer...)
anneliez
13 jaar geleden
nee dat is niet nodig zie bron 1
zie bron 2 voor andere resepten
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
nee dat is niet nodig,maar kan wel:aardappels met of zonder schil geeft bv ook n andere smaak en textuur. wil je echt zachte groene asperges, kun je ze t beste wel schillen.frituur de schilletjes krokant voor n leuk contrast. eetze
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image