Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (4)

Ligt eraan wat voor soort worst. Er zijn nogal wat soorten. Mag ik je verwijzen naar Worstlog? Daar kun je talloze recepten, tips en mooie verhalen over wordt aantreffen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Een mengsel dat ik zelf maak en zeer dicht in de buurt komt van de 'Slagers'- of Verstegen mix heeft de volgende verhoudingen. (Ik werk met theelepels)

4 zout
3 gemalen of vers geraspte nootmuskaat
2 gemalen witte peper
1 gemalen foelie
1 gemberpoeder
1 ui poeder
1/2 gemalen koriander
1/2 knoflookpoeder
(eventueel 1/2 gemalen kruidnagel, maar niet iedereen houdt daarvan)

Zo'n 3 a 4 theelepels zijn voldoende voor een pond gehakt. De rest kan bewaard (en eventueel nog aangepast) worden.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
ik koop voor bij de gekakt altijd gehaktballetjes mix er zijn verschillende soorten maar je moet zelf kiezen, het hoeft niet persé voor gehaktballen maar door pasta en andere dingen is het ook erg lekker!
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Voor twee ballen gehakt doe ik 1 ei, theelepel sambal, 1 teentje knoflook klein gehakt, 1 kleine ui gesnipperd, dan wat zout, peper en paneermeel. Goed door elkaar kneden, rondom bruin bakken, 20 minuten sudderen, wel steeds omdraaien. Eet smakelijk!
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing