Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (3)

Waarom niet?, het word er alleen maar lekkerder door
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dat kan,alleen moet je de cacaopoeder eerst losroeren met een beetje water en dan toevoegen aan het custardmengsel. Anders lost het niet goed op.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Is het de bedoeling om een chocoladepudding te maken? Dan kan je deze heel gemakkelijk( en zeer lekker) zelf maken door gewoon in je melk cacaopoeder of chocoladerepen en suiker(allemaal naar eigen smaak) op te lossen in de warmende melk en dan je pudding te dikken met maizena die je een een beetje oplost in koude melk en dit naar gelang de gewenste dikte er bij mengt en nog eventjes kort opkookt.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing