Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Appelblokje gedoopt in chocoladeglazuur: zou je dat 2 dagen van tevoren kunnen klaar maken?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
761

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Misschien met voldoende citroenzuur en als je de chocolade zo dicht rondom het appeltje laat gaan dat er geen zuurstof bij t appeltje komt. Maar ik durf je geen garantie te geven
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Nee, dan worden je appeltjes bruin en dat ziet er niet zo smakelijk uit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding