Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe warm je een banketstaaf uit de vriezer op?

Hoelang en op hoeveel graden? En in de oven neem ik aan?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Als die nog helemaal rauw is (dus bladerdeeg nog ongebakken) dan kan die bevroren in de oven 25 minuten op 240 graden.
Hoeft de banketstaaf alleen opgewarmd dan is het verstandig om hem eerste te laten ontdooien en dan 15 minuten op 180 graden.

Denk eraan, elke oven is verschillend, dus is het verstandig om af en toe even te kijken hoe het gaat.

Alvast eetsmakelijk!
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing