Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe houd ik worstenbroodjes of -croissantjes zo vers mogelijk?

Morgenmiddag als lunch gaan ze op school worstenbroodjes eten. Ik kan ze maken 1. knakworstjes gerold in bladerdeeg of 2. knakworstjes gerold in mini croissantjes. Welke optie is t best? Kan ik ze vanavond al maken en hoe hou ik ze zo vers mogelijk? Alternatief is morgenvroeg om 7u maken, is dat beter of maakt niet veel uit? Iemand enige ervaring? Of alternatief?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Ik denk optie 1, en ik zou ze lekker vanavond al maken en met wat folie in de koelkast doen, morgen vroeg je bed uit en afbakken maar.
eet smakelijk!

~ xRowan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

In de folie
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
kwaliteit neemt altijd af als je het ver van te voren doet dus sóchtens is beter, nu snap ik dat je daar misschien geen tijd voor hebt, en dan is snel afkoelen en in aluminiumfolie met de glimmende kant naar buiten het best
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image