Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

heeft iemand misschien een lekkere variatie op de gewone appelflappen?

None

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

pruimenflappen,abrikozenflappen,of kersenflappen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
kersenflappen....hmmm

Andere antwoorden (11)

Ananasflappen <3!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Kersenflappen, banaan met rumflappen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
gewoon appelflappen met als extra wat spijs erbij of banketbakkersroom...hmmmm lekker! eet smakelijk!

Toegevoegd na 38 seconden:
spijs of room er in dan he?
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Vanillevla bij de appelvulling doen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Mijn variatie is een sappig stukje( s)Peer
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
appelflappen bakken en wanneer afgekoeld slagroom er in spuiten,dat kan ook met kersen en andere varianten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Hartige 'appelflappen', maar met peer, blauwe kaas en pecannoten. Hmm!
Of als je toch graag zoet wilt, abrikoosflappen met honing.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Wat ik weleens maak (maar dat is dan meer een borrelhapje als dat het geschikt is voor bij de koffie) zijn kruidenkaasflapjes. Een plakje bladerdeeg in vieren snijden, in het midden van ieder stukje een theelepel kruidenkaas en dichtvouwen als een gewone appelflap.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Neem voor de vulling eens gehakt uien en prei,peper en zout en wat masala!
Je eet je oren erbij op!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
mix de appel naar smaak met suiker, gemalen anijs, gemalen kardemom en rozijnen, 20 seconden in de magnetron, roeren en je bladerdeeg er mee vullen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Maak miniappelflappen, met de helft van een gewoon stukje bladerdeeg, en doe er nog wat ander fruit bij!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image