Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is de vulling (ragout/vlees) van diepvrieskroketten al gegaard?

Ik vraag mij af of de vleesvulling van kroketten en goulash kroketten, dus het ragout achtig mengsel, uit de diepvries in principe al gegaard is.
Ik denk namelijk dat het frituren enkel bedoeld is voor het opwarmen en verkrijgen van een krokant korsje, maar weet dit niet zeker.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Jij hebt gelijk, de inhoud van een kroket is al gegaard want het is ragout die afgekoeld is en in de vorm van een kroket is gebracht en gepaneerd
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Ja hoor, het is al gaar. Meestal worden voor een ragout restjes gaar vlees gebruikt. 't Frituren is alleen maar een kwestie van verhitten en een lekker krokant korstje krijgen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
ja, de ragout is reeds voorgegaard
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Jazeker, het is hartstikke gaar.
Ook is het wel eens extra lekker om zelf kroketten te maken. Het is wat werk, maar de smaak is erg goed!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image