Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je een restje kant-en-klare pindasaus invriezen?

We hebben vaak een klein emmertje kant-en-klare pindasaus, maar dat is veel te veel voor ons. Kun je het restant invriezen?

Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

ik zou ht in porties invriezen voor gebruik, dus niet eerst alles opwarmen en dan de rest invriezen. het spul is tijdens het afkoelen nl een hele tijd tussen de 20 n 40 graden en in die periode een geweldige broedstoof voor alls wat groei en bloeit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Jazeker, dat kan heel goed en ik doe het ook nog weleens. Hetzelfde idee als satéstokje die je in de supermarkt koopt, daar zit ook satésaus bij.

Laten ontdooien als je het nodig hebt en eventueel wat water erbij doen om het te verdunnen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Dat gaat zonder problemen, doen wij namelijk ook altijd.
En de smaak wordt er niet minder om.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
In principe kun je "alles" invriezen wat nog niet eerder ingevroren is geweest.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image