Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan de chocolade in muffins zo mooi vierkant en hard blijven?

De stukjes chocola smelten kennelijk niet want dan zouden ze niet meer vierkant zijn. Is het dan bevroren als het de muffin ingaat, of wordt het weer vierkant hard? HOE ZIT DIT?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken
1.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Ik heb het ooit eens zien maken in een kookprogramma en ik meen mij te herinneren dat de stukjes chocolade in de vriezer werden gezet.Hier een recept voor de muffins, al wordt er met geen woord over gerept.
http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/muffins/muffins-stukjes-chocolade
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
De chocolade die er bij zit is daar speciaal voor gemaakt, zelf ingevroren chocola zal smelten namelijk in de oven....
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Door het gebruik van pure chocolade,deze smelt gedurende het bakproces een beetje maar wordt direct weer hard tijdens het afkoelen.Je kunt ook speciale kookchocolade gebruiken of bolletjes chocolate chips.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding