Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

mag ik een beslag voor chocoladecakejes al vast een paar uren van te voren maken (in de ijskast bewaren) en pas later in de oven doen?

De cakejes vormen een onderdeel van een nagerecht en wil niet tijdens het diner uren in de keuken staan.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Ja hoor, beslag voor cake kun je zeker gemakkelijk een dag vantevoren al maken. Een paar uur is zeker geen probleem.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Ja hoor dat kan. Je kunt het zelfs alvast in de vormpjes doen. Dek ze wel af met folie, dan droogt de bovenkant van het deeg niet uit.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik zou ze alleen niet in de ijskast bewaren? Maar even in de koelkast?;-) tenminste als het maar voor een paar uur is..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ja hoor, ik heb het zelfs wel eens in de diepvries bewaard, en na het ontdooien (enkele weken later!) was het nog steeds prima te gebruiken!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image