Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Bak eerst de kalkoen aan op het vuur, tot hij rondom snel bruin is en zet de braadslee dan in een voorverwarmde oven van 150 graden. Het beste is om hem te bedekken met reepjes spek en vergeet niet hem regelmatig met het braadvet te bedruipen, anders wordt het erg droog vlees.

Voor een kalkoen van 2½ kg. heb je zeker 2½ uur nodig, dus voor een babykalkoen van 1 kg. heb je ong. 1 uur nodig.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Je moet uitgaan van ongeveer een uur per kg.
Kan iets meer of iets minder zijn, maar als je dat aanhoudt komt het wel goed.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
ongeveer 2 1/2 á 3 uur:D
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding