Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Bak eerst de kalkoen aan op het vuur, tot hij rondom snel bruin is en zet de braadslee dan in een voorverwarmde oven van 150 graden. Het beste is om hem te bedekken met reepjes spek en vergeet niet hem regelmatig met het braadvet te bedruipen, anders wordt het erg droog vlees.

Voor een kalkoen van 2½ kg. heb je zeker 2½ uur nodig, dus voor een babykalkoen van 1 kg. heb je ong. 1 uur nodig.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Je moet uitgaan van ongeveer een uur per kg.
Kan iets meer of iets minder zijn, maar als je dat aanhoudt komt het wel goed.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ongeveer 2 1/2 á 3 uur:D
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing