Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is de beste basistaart om die later te bekleden met fondant en er een kleiner taartje op te zetten?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (4)

Ik zou een ronde cake maken als basisvorm.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
De basis voor taart is biscuitdeeg.
Het is een hele lichte cakesoort wat bijna in elke taartsoort wordt gebruikt.

Je kunt er een paar maken en zelfs invriezen. Later kun je het bekleden met van alles en nog wat.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
http://www.taart-bakken.nl/culinair_koken_recepten_taarten_bruidstaart_maken.html

Als je op deze link klikt, zie je dat hij niet vastgemaakt hoeft te worden. Het fondant plakt genoeg en taart van moskovisch- of biscuitdeeg, in lagen en gevuld met een fondantlaag erom heen, is meestal al stabiel genoeg.
Een klein taartje erboven op blijft dus gewoon staan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Vaak wordt er een soort cake gebruikt, maar ik vindt een bodem van boterkoek met iets amandelspijs (liefst zelfgemaakt, maar kan ook kant en klaar..) zoveel lekkerder, en deze is net iets steviger dan een cake, zodat je er meer op kan bouwen/dingen in kan prikken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image