Hoe krijg ik alléén 't zwarte laagje van een aangebrande schnitzel er af?
Alleen de (half)verkoolde resten, dus. Niet het vlees eronder wat nog goed is. Er af peuteren of met een mes er af schrapen lukt eigenlijk niet of er blijft dan niks over.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Alleen de (half)verkoolde resten, dus. Niet het vlees eronder wat nog goed is. Er af peuteren of met een mes er af schrapen lukt eigenlijk niet of er blijft dan niks over.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.
Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.
Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing