Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar kan ik tortelini (vleesvulling) mee combineren?

Mogelijkheden zat zou je denken maar dit mag er niet bij:

Tomaat (wel tomatensaus)
Paprika
Champignons
Ui (liefst zo min mogelijk)
Knoflook(liefst zo min mogelijk)

Ik ben redelijk inspiratieloos omdat dat nou echt dë ingredienten zijn die er goed bij passen..

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Plakjes courgette, tuinboonjes of doperwtjes toevoegen en groentebouillon (tablet) erbij doen. Zachtjes laten koken tot alles beetgaar is. In een andere pan pijnboompitten en rauwe ham (plakjes in reepjes bijv.) roosteren en de pasta gaar koken. Evtl. de groentebouillon binden met wat maizena. Peper naar smaak toevoegen. Groenten mengen met de ham en pijnboompitten en de pasta erdoor scheppen.
Tot slot kaas erover strooien. Persoonlijk vind ik Emmentalerkaas hier erg lekker bij!
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

courgettes..of
aubergine.
en dan beetje room lekker..
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ik doe er altijd blokjes ham bij ff in de pan en een beetje room snel makkelijk en lekker
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Spinazie past daar goed bij. Ik doe altijd spinazie à la crème.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Broccoliroosjes, evt met een lichte kaassaus.
Gegrilde wortels, evt een soort room-peterseliesausje erbij.
Ik zou gewoon een groente uitzoeken, wie weet hoe lekker de combi wordt!
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Eenvoudig artisjokken erbij (warm), en dan een flinke handvol rucola en een lepel pijnboompitten erover, afgemaakt met een scheutje goede olijfolie.

Toegevoegd na 45 seconden:
De artisjokken kan je prima verwarmen in iets bouillon met iets knoflook.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing