Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Smelt 140 gr roomboter in een pan met een dikke bodem. Voeg dan 140 gr lichtbruine basterdsuiker toe en laat langzaam smelten. Als de suiker gesmolten is en flink gaat borrelen is het goed.

Giet de caramel over de popcorn en roer goed door met een houten lepel. Kijk wel uit want het is vreselijk heet! Laat de popcorn goed afkoelen en probeer er dan maar eens vanaf te blijven.

Snoep smakelijk,

Groeten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Volgens onderstaand recept kan het ook zonder boter. Maakt het net zo lekker, maar wel gezonder.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding