Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (4)

Om op de bbq het vlees te roken kun je het beste eiken, beuken, berk en wilgetakken gebruiken.
(Lees meer...)
13 jaar geleden
Brokken eikenhout zijn het perfecte rookhout voor alle soorten vlees. Ander loofbomenhout zoals appel of pruimen geeft ook een geweldig mooie rooksmaak.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
hangt een beetje van je smaak af,en wat je erop klaarmaakt

Alder (Els) - Gevogelte
Appel - Varkensvlees (ham) en wild
Eiken - Vooral mooi bij rund, lam en vis
Hickory (Okkernoot!) - Alleskunner met een stevige rooksmaak
Kersen - Volgens sommigen te sterk, ik vind het geweldig met varkensvlees
Maple (Esdoorn) - Mijn favoriete siroop komt hiervandaan, dus een zoete smaak.
Mesquite - Eigenlijk alleen geschikt om mee te grillen, dus rundersteaks en dergelijke

Deze kunnen gebruikt worden als rook,en stookhout op de bbq
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding