Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe ziet *lobbige* slagroom eruit?

Moet voor een recept slagroom kloppen tot die lobbig is. Hoe ziet de slagroom eruit als die voldoende lobbig is?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Zie het als een bodylotion :-) of als yoghurt.
Lobbige slagroom vloeit zo lekker uit over de gerechten, is iets luchtig en smaakt heel rijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Dat is slagroom die net nog niet hard is, maar wel duidelijk geklopt. Niet meer vloeibaar, het blijft in de vorm staan waarin je het wilt zetten. Zeg maar.. Zo dick als stuckadoorsgips
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Lobbige slagroom mag niet stijfgeklopt zijn! Hij moet dus nog steeds langzaam weer een egaal oppervlak gaan vormen....
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Nee niet stijf geklopt hoor, het is het soort slagroom wat je bijvoorbeeld voorzichtig over een Irish Coffee giet, de slagroom is net dik genoeg om te blijven drijven. Soort dik pannekoekenbeslag.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image