Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

zoekt een oud recept weet niet meer hoe het was vlees ingemaakt in of met azijn?

weet dat ik het in de 60/70 jaren kreeg bij mijn grootouders en het heerlijk vond na hun overlijden heb ik het niet meer gegeten en lijkt me leuk om het zelf te maken

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Ik hoop dat je duits een beetje groed is. Het is in duitsland nl nog actueel (Je kan het in de supermarkt gewoon kopen). Recept dus ook in het duits:

http://www.kochmeister.com/r/30917-essigfleisch.html

Toegevoegd na 40 seconden:
Met dank aan google translate:

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fwww.kochmeister.com%2Fr%2F30917-essigfleisch.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Bedoel je misschien zoervleis? Runder- of paardenvlees met veel azijn bereid, een typisch Zuid-Limburgs gerecht.
Hieronder een recept.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in Duitsland heet het Sauerbraten, komt op hetzelfde neer. Lekker!+
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image