Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar vind ik recepten voor de lekkerste en mooiste taarten?

Deze kerst kook ik, en het menu moet natuurlijk worden afgesloten met een mindblowing dessert...
Ik wil een taart bakken, maar niet zomaar een, nee, een waar kunstwerk. Zo'n taart die er uitziet als een uit de kluiten gewassen bonbon, ofzo.
Maar alle recepten die ik vind zijn zo gewoontjes...
Wie weet waar ik moet zoeken, of kent zelf zo'n recept?
Het moet wel vegetarisch zijn, dus geen gelatine e.d.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

In de bibliotheek hebben ze hele mooie boeken met de mooiste en lekkerste taarten. Lekker ouderwets, maar zo heerlijk om te bladeren naar je toetje.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Op deze site moet toch wel iets te vinden zijn denk ik.
Het ziet er allemaal prachtig uit en met de filmpjes laten ze ook nog eens zien hoe het moet.

Succes in ieder geval en geniet ervan!

http://www.taart-bakken.nl/culinair_koken_recepten_taarten_chocoladetaart_workshop.html
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ik heb een aantal recepten (zonder toevoeging van gelatine) voor je gevonden. Helaas hebben de meesten geen foto's van het beoogde resultaat erbij.
Ik hoop dat er iets tussenzit voor je.


http://allrecipes.nl/recept/1443/chocoladecheesecake-met-cappuccinoroom.aspx

http://1600.nieuws.nl/recept/1102

http://www.smulweb.nl/1060855/koken/recept/Kersttaart

http://www.dessert-recepten.nl/dessert/8199/Kersttaart.html

http://www.foodstyling.be/detail.php?recordID=199

http://www.dessert-recepten.nl/dessert/14182/Eenvoudige+kersttaart.html

http://allrecipes.nl/recept/4302/pistacheboomstam.aspx
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Wat er spectaculair uitziet en helemaal niet zo moeilijk is: soesjes maken (of kant-en-klare nemen), vullen met een beetje slagroom (niet teveel, het is een toetje, niet het hoofdgerecht), en ze dan stapelen op een schaal, zo hoog mogelijk.
Chocolade smelten en voorzichtig over de soezenberg gieten. En als je het er nog mooier uit wilt laten zien: caramel maken en draden trekken rond de berg.

Hier zie je voorbeelden:

http://www.ah.nl/recepten/recept?id=386352
http://media.photobucket.com/image/soesjestaart/corinecolijn/wessel/soesjestaart.jpg?t=1247339893
http://www.stuurmanbroodenbanket.nl/wp-content/soesjestaart.jpg
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing