Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kun je portobello chapignons rauw invriezen?

Ik heb ze nodig op 1e kerstdag maar ik heb volgende week geen tijd meer opze te halen dus wil ik ze invriezen.
Wie heeft hier ervaring mee?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

nee beter van niet, als je ze ontdooit nemen ze teveel vocht op...
je kan ze beter even voorbereiden en dan als t afgekoeld is invriezen...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Champignons bewaart je bij voorkeur in de originele verpakking in de koelkast. In een papieren zak of in een vochtige doek gewikkeld kan je de champignons ongeveer 1 week bewaren. Je kan ze ook invriezen of drogen maar dan moet u ze vooraf blancheren. Bewaar champignons nooit bij vruchten die ethyleen afgeven, zoals appels en exotische vruchten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
+
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
+
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image