Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Gisteren gehaktballen gebakken, wat ik over had heeft de hele nacht in de pan op het fornuis gestaan met deksel erop, kan ik ze vandaag nog eten?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (9)

Ja dat kan prima. Wel even goed heet laten worden en nu ook alles opeten. Niet nóg een keer laten staan.
(Lees meer...)
14 jaar geleden
Jahoor, doe ik ook wel eens. Wel ze vandaag opmaken!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ja hoor lekker opeten
eet smakelijk

Toegevoegd na 27 seconden:
en als je er vandaag nog overhoudt kun je ze nog gewoon invriezen hoor
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Steenuiltje
14 jaar geleden
Ik zou het gewoon opeten en ook niet meer invriezen......
dat kan! en ik vind het zelf soms nog lekkerder een dag oud want vaak zijn die kruiden dan zo goed opgenomen in het vlees! :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ja hoor, even doorwarmen, en lekker!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Jazeker!! Hoop wel dat ze in wat vocht hebben gestaan, anders is de kans groot dat ze droog worden. Warm maken met genoeg boter in de pan en deksel erop!! Met deksel eraf worden ze droger, wat minder lekker is...

Eetse!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ja hoor.
Geen enkel probleem.
Ze zijn gewoon nog te ten.
Ook is vaak de temperatuur in de keuken lager als in de woonkamer.
En zo gauw bederft vlees wat gebakken is echt niet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ja dat kan, mits het in een koele keuken staat, want in een te warme ruimte kan het vlees bederven.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ikzelf maak altijd 1 gehaktbal extra. Deze laat ik gewoon in de pan op het fornuis staan en doe ik de volgende dag (in dunne plakjes gesneden) op mijn brood met een beetje curry. Heerlijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image