Wat is een goede broodmix voor de broodbakmachine?
Ik ben sinds enkele dagen de gelukkige bezitter van een Kenwood broodbakmachine (type BM 450). Ik heb tot nu toe 2 broden gebakken: 1 volkoren (met broodmix van een molenaar uit de buurt) en 1 rozijnenbrood (met rozijnenbroodmix van de AH). Allebei dezelfde hoeveelheid mix en water. Het volkorenbrood werd prachtig, het rozijnenbrood was ook prima te eten maar werd erg hoog (paddenstoelmodel).
Wie heeft ervaring met een soortgelijke broodbakmachine en kan vertellen welke broodmix het best te gebruiken is voor welk soort brood?
Toegevoegd na 17 minuten:
Graag ook even bij je antwoord aangeven waarom voor jou het de beste mix is.
Toegevoegd na 19 minuten:
Ik ben misschien wel heel pietluttig, maar ik hou niet van mixen die stijf staan van de E-nummers. Dus hoe natuurlijker hoe beter, wat mij betreft. Sorry....
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.