Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe maak je turkse pizza warm zonder dat hij hard wordt?

Ik haal wel eens turkse pizza en wil hem dan later eten.
Ik laat alles apart verpakken zodat er nog geen sla en saus tussen zit. Toch wordt de pizza in de magnetron hard.

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Pizza kun je beter opwarmen in de oven (voorverwarmd op 220 voor 4 min.) dan in de magnetron.
Mocht je geen oven hebben, dan kun je de pizza in stukken verpakken in een plastic zak, die goed afsluiten en een paar minuten in kokend water laten staan (zet fornuis uit zodra het in de pan zit).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

je kan de pizza het beste in een oven warm maken..
oven eerst een beetje voorverwarmen en dan 5 min opwarmen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Als je de pizza afdekt in de magnetron (of in magnetronfolie wikkelt) blijft deze wel zacht.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Een beetje met vocht besprenkelen en niet te lang in de oven doen. Afdekken!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image