Wat is de snelste manier om je soep te pureren?
Moet je dan de staafmixer rechtop op de bodem van de pan laten rusten, of moet je de staafmixer schuin in de pan houden, zodat wervelingen ontstaan?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Moet je dan de staafmixer rechtop op de bodem van de pan laten rusten, of moet je de staafmixer schuin in de pan houden, zodat wervelingen ontstaan?
Hoeveel minuten koken is het ideaalst, en op welke manier heb je alle schil het vlugste eraf?
En bestaat er mogelijk ook slim gereedschap om het nog makkelijker te maken ben ik benieuwd.
Op diverse verpakkingen staat x minuten bevroren n een voorverwarmd airfryer. Hoe lang moet ik iets dat al ontdooid is in de magnetron doen ?
Als je antieke kruidenrekken bekijkt, dan zie je altijd een grote lade met "sago".
Ik heb inmiddels opgezocht wat het is/was: een zetmeelproduct dat wordt gewonnen uit het merg van verschillende soorten sagopalmen en -palmvarens.
Maar wat deed oma ermee? Waar werd het voor gebruikt?