Welke suiker en verdikkingsmiddel kan / moet ik gebruiken om biologische jam te maken?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik heb al een aantal keer geprobeerd een malse medium rare biefstuk te bakken die wegsmelt in je mond. Het resultaat is iedere keer een taai stuk vlees. Vandaag heb ik twee biefstukken in totaal zo'n 4,5 minuut gebakken in boter en een scheutje olie. Ik had ze een uur van tevoren uit de koelkast gehaald, ze gezout, de pan heet laten worden, de boter laten smelten, de biefstukken gebakken, peper erover en vijf minuten laten rusten. Een stuk was dikker en zag er rare/medium rare uit. Het andere stuk was dunner en daarom donkerder. Beide waren taai. Ik heb het gebakken op inductie, stand 9.
zonder dat het ei in de saus gaat stollen...
Hoe warm ik het beste een (lauwe)loempia van de chinees op, zonder dat deze slap en taai wordt?? (dus: NIET in de magnetron)