Wat als ik een verbrand broodje eet is dat heel schadelijk?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik vind het nogal moeilijk om een goed stoofpotje te maken. Ik maak hem vegetarisch met veel groenten. Ik volg dan precies een recept, doe er bouillon en bloem doorheen en laat het een uur pruttelen maar desondanks wordt het meer soep dan een stoofpotje. Mijn vraag is nu: hoe krijg ik het stoofpotje goed gebonden?
In een tulband cake zit natuurlijk een gat, maar moet dat ook in je tulbandvorm zitten? (Zie afbeelding voor meer duidelijkheid)
Er zit in deze vorm geen echt gat, maar heeft dit invloed op de cake? (Warmte die anders wordt verdeeld oid?)
Ik had beloofd dat om 17:00 het eten klaar zou staan, maar ik kom er net achter dat ik het vlees ben vergeten te ontdooien... Als je het in de airfryer gooit, smelt het bevroren laagje er dan niet vanzelf af? Of is dat gevaarlijk? Het gaat om een blok rundergehakt van 500 gram.
Het deksel heeft ongeveer 4 minuten op de warme wokpan gestaan, ik neem het af en zet het op het aanrecht. Na 3 minuten ontploft het deksel. Helemaal gecrakeleerd.