Ik heb per ongeluk het zwart geperforeerde plastic lapje onderin het bakje van het vlees meegekookt. Kan dat kwaad?
Als het vlees wordt gegeten.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Als het vlees wordt gegeten.
Zo juist gelezen dat sperziebonen na blancheren ingevroren kunnen worden, maar om te eten moeten ze dan eerst ontdooid worden of koken in bevroren toestand.? Rode kool kook in vanuit bevroren situatie?
Ik wil dit weekend pannenkoeken bakken. Omdat ik de meeste soorten al weleens heb geprobeerd, was ik toe aan iets nieuws. Ik kwam toen het recept voor Dutch baby pancakes van Chrissy Teigen tegen. Nu blijkt dat de Dutch baby pancake helemaal niet uit Nederland komt. Waarom wordt het dan toch Dutch baby pancake genoemd?
Mijn vrouw gaat Indonesisch koken. Ze gaat nog boodschappen halen en vraagt zich af welke pindakaas zij het beste voor in haar pindasoep kan kopen. In het recept staat namelijk niet aangegeven welke pindakaas ze precies gebruiken. Welke pindakaas is het meest geschikt om te verwerken in een authentieke pindasoep?
Ik heb (rauwe) kip gekocht en direct ingevroren zonder er aan te denken dat het voor meerdere porties is... kan ik het uit de vriezer halen en half ontdooien dat het zacht genoeg is om van elkaar te halen en dan weer in verschillende porties invriezen?
De kop zou dan wel in ee koelkast blijven zodat het niet heel warm word