Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.

Nieuwste vragen

Waarom mengen kaneel en citroensap soms wel en soms niet?

Hallo,
Het is een rare vraag maar ik stel hem toch!
Ik eet vaak yoghurt met appel kaneel citroensap en wat zoetstof.
Vaak mix ik de citroensap, kaneel en zoetstof van tevoren en zet het in de koelkast voor later. Maar ik krijg telkens een ander resultaat. de ene keer mengen de ingredienten met elkaar en ontstaat er een soort van slijmerige dikke substantie en de andere x scheiden de citroensap en kaneel en zakt de kaneel naar de bodem. Heeft iemand een idee waarom de ingredienten soms binden en soms niet? Bedankt!

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
in: Koken

Wat doe ik verkeerd bij een inductie kookplaat, waardoor rijst en pasta aanbranden?

Hallo allemaal,

Wij hebben voor het eerst een inductie kookplaat.
Wij hebben hiervoor pannen gehaald bij de Blokker en de Ikea.
Van medewerkers hebben wij begrepen dat deze pannen geschikt zijn voor inductie.
Wij hebben pasta en rijst gemaakt in deze pannen, alleen branden deze pannen aan.
De pasta en rijst blijft plakken aan de onderkant. Wij weten niet wat wij verkeerd doen.
Kan iemand ons vertellen of het ligt aan de pannen of aan ons?

Alvast hartelijk bedankt!

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
in: Koken
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing