Waar moet ik rekening mee houden voor een glutenvrije barbecue?
Er komt een vriendin bij ons barbecueën, maar ze eet glutenvrij. Waar moet ik dan rekening mee houden?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Er komt een vriendin bij ons barbecueën, maar ze eet glutenvrij. Waar moet ik dan rekening mee houden?
Ik heb gisteren een zalm uit de diepvries gekocht. Ik dacht dat ik hem thuis meteen in de diepvries had gedaan, maar blijkbaar was ik vergeten om hem uit mn tas te halen. De zalmfilet heeft een hele dag op kamertemperatuur in verpakking gezeten, is het nog eetbaar? De filet ziet er nog wel normaal roze uit.
Ik heb een nieuw rooster nodig voor mijn BBQ om vlees op te grillen. Nu heb ik alleen een houtskool rooster gevonden in de maat die ik nodig heb. Dit is dus een rooster waar je houtskool oplegt. Er staat nergens dat het rooster RVS is maar wel van verchroomd staal gemaakt is. Zou iemand mij kunnen vertellen of het veilig is om daar vlees op te leggen?
Het gaat om het volgende rooster:
https://www.fonq.nl/product/weber-houtskoolrooster-43-2-cm/140755/