Hoe maak je je eten gevarieerder?
Ik eet veel ongezonde dingen en veel eenzijdig. Zou fijn zijn als jullie me zouden kunnen helpen.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
Ik eet veel ongezonde dingen en veel eenzijdig. Zou fijn zijn als jullie me zouden kunnen helpen.
Hahaha mijn erwtensoep die ik gemaakt heb is de volgende dag niet dik, niet heel erg dik maar beton! Normaal is tie altijd dikker de dag erna en dan doe je er een eetke water bij en klaar. Maar nu is het echt keihard... Pan kan ik op zijn kop kloppen maar er valt niets uit. Gaat water dan nog werken? En moet ik het eerst heel laag opzetten en dan water erbij proberen? Hahaha goed zeg...
Ik lust geen vet vlees. Geen glieder vet. Maar zonder vlees is het misschien minder lekker. Wel ga ik er rookworst in doen.
Kan het ook lekker worden zonder ander vlees dan rookworst? Zo nee, welk mager vlees kan ik dan gebruiken?
Ik wil er een deeg van maken dat niet hoeft te rijzen.
Ik maakte bonensoep en vergat de bonen vooraf te weken, kan dat kwaad?