kan ik ook een appeltaart bakken met verschillende appels die hier voor geschikt zijn?
zelf gebruik ik meestal Jonagold, maar kun je verschillende soorten gebruiken in 1 taart en proef je dat ook terug?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Koken. Vragen over dranken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.
zelf gebruik ik meestal Jonagold, maar kun je verschillende soorten gebruiken in 1 taart en proef je dat ook terug?
Ik lees op https://www.appelmoesmaken.eu/ dat je Golden Delicious of Red Delicious kunt gebruiken om appelmoes te maken, maar dat je geen melige moet gebruiken. Hoe herken je een melige appel zonder er eerst één te moeten proeven (dat is vies)?
Ik doe het nu 1 voor 1 maar ik vind het naar werk.
Ik maak geregeld Nacho's uit de oven, je kent het wel; Nacho's, kaas, gehakt, wat blokjes paprika en rode ui etc..
Als ik ga surfen halen wij aan het einde van de dag altijd Nacho's bij de bar en die zijn daar heerlijk klaargemaakt met alles er op en er aan, inclusief Crème Fraîche.
Ik heb tweemaal geprobeerd om Nacho's klaar te maken met de Crème Fraîche erbij, maar beide pogingen resulteerden in slappe, natte Nacho's door het vocht van de Creme Fraîche.
Weet iemand hoe ik dit kan voorkomen? Ligt het aan de Nacho's, aan de Creme Fraîche, of misschien aan de manier van klaarmaken?
Handschoenen/schort gebruiken snap ik, maar is er een manier om te voorkomen dat alles er onder zit?