Ik ben zelf drankbestrijder. Maar ik stel toch de vraag, waarom schuim op bier blijft liggen en schuim op limonadegazeuze snel verdwijnt.?
Toegevoegd na 45 minuten:
Ik wilde met mijn opmerking, dat ik drankbestrijder ben, de indruk wegnemen, dat ik aan de alcohol zou zijn. Ook drankbestrijders kunnen geïnteresseerd zijn in de oorzaken van liggend schuim op het bier. Bovendien er is ook alcoholvrij bier, maar dat is wel "ondergesneeuwd" ten opzichte van alcoholhoudend bier. Het proces van druiventeelt tot consumptiewijn is best interessant, ook voor drankbestrijders. Er wordt heel veel werk op gedaan. Daar kan ik veel respect voor hebben. Maar we moeten niet de ogen sluiten voor de slechte kanten van het alcoholgebruik.
maar dan met drank.........
Ik had even een writersblock, maar dit helpt wel weer...
beetje rare gedachte.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.