Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is het mogelijk vlierbloesemsiroop zover in te dampen dat je geen suiker meer nodig hebt?

Ik maak vlierbloesemsiroop met citroen. Als ik het nu in laat dampen, wordt het dan zo geconcentreerd door de citroen en vlierbloesem dat ik geen suiker meer nodig heb? Of kunnen de aroma's ook verdampen? Ik gebruik liever weinig suiker ;)

Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
in: Dranken
Erna55
7 jaar geleden
Je wilt siroop maken, maar zonder suiker maak je een thee.
En wanneer je thee laat verdampen krijg je geen siroop.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Nee, je kunt water niet indikken tot siroop.
En erg veel meer dan water bevat je brouwsel niet.
Een paar moleculen smaak en geurstof, en dat is alles.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image