Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is de beste en lekkerste manier om van rode bieten sap te maken?

ik wil dit eens proberen.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Dranken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

De beste manier is rauwe bietjes schillen (met een dunschiller) en dan in de sapcentrifuge. Dan doe je er wat citroen- of limoensap bij voor de frisse smaak. Want bietensap is heel erg laf en flauw als je er niets bij doet.
Een dotje sour cream er op en heb je een best drankje.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
dit is ook echt lekker
2 rode bieten
4 sinaasappels
1 cm gember
(1 eetlepel yoghurt)

Schil de rode bieten en sinaasappel.
Doe de rode bieten, sinaasappel en gember in de sap centrifuge.
Garneer eventueel met een eetlepel yoghurt om de smaak wat voller te maken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
lijkt me ook lekker!
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image