Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom slaat Bier minder snel dood als je het glas omspoelt met koud water voordat je er Bier inschenkt?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Dranken
3K
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Uiteraard, schrijf ik dat met een hoofdletter!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Door het omspoelen met koud water, breng je de temperatuur van het glas iets terug en spoel je eventuele stofdeeltjes weg!

Als er nog stofdeeltjes of kleine bijna onzichtbare vetresten of anders wat niet thuis hoort in een schoon bierglas, dan slaat het bier dood.

Dus altijd een bierglas goed reinigen, en voor gebruik goed omspoelen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding