Wie heeft er mogelijke manieren om een blikje mixdrank (alcohol) van 25cl zo snel mogelijk ijskoud te maken?
Ik drink graag een ijskoud mixdrankje. Nu moet ik het een uur in de diepvriezer leggen vooraleer het ijskoud is (zelfs met instelling -4° onder nul in diepfries). Wat is een snelle manier om een blikje mixdrankje van 25cl zo snel mogelijk IJSKOUD te krijgen? Wat is het snelst IJSKOUD bij onderstaande suggesties? Heb je zelf ook een idee om het blikje (s) zo snel mogelijk IJSKOUD te krijgen :
- de inhoud van het blikje in een lege plastieken fles gieten en de plastieke fles dan in de diepfreezer leggen?
- de inhoud van het blikje in een pint gieten en die pint gewoon in de koelkast zetten?
- 5 ijsblokjes in een pint gieten en dan de "lauwe, warme" inhoud van het blikje in de pint gieten (waar dus de ijsblokjes inzitten. Is het drankje dan ijskoud? Ik zou denken van niet, want je giet toch "lauwe, warme" inhoud in een pint met ijsblokjes
-;;;
zelf een idee?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.