Bij wie (in NL) koop ik een goede, zoete(doux) champagne?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Op deze pagina vind je alle vragen over Eten & Drinken. Specifieke vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen, vegetarisch en veganistisch en voedingsmiddelen vind je in één van de subcategorieën.
Ik weet niet of de oven meer stroom verbruikt dan de airfryer, want de oven hoeft maar incidenteel op te warmen en koelt minder snel af, terwijl de airfryer continu lucht rond blaast die deels ook naar buiten gaat.
En ik weet ook niet of het in de airfryer korter duurt.
Ik ga van dezelfde baktemperatuur uit.
Rond 16:00, en soms óók rond 11:00, krijg ik vaak trek. Ik heb dan behoefte aan iets dat écht vult. Dus geen snacktomaatjes of zo.
Vroeger nam ik dan een notenreep, of ik sneed een dik stuk kaas af. Maar hoewel ik gezond ben en een goede BMI heb, ben ik toch op zoek naar een gezonder alternatief.
Nu heb ik altijd wel pijnboom- en pompoenpitten in huis (voor door het brooddeeg). Ik heb gemerkt dat twee handjes pitten mijn trek ook stillen.
Mijn vraag is nu:
Vormen deze pitten een gezonde snack,of zitten er stoffen in waarvan je beter niet teveel binnen kunt krijgen?
Iemand beweert dat het afgekoeld moet zijn. Klopt dit?
Als je kijkt naar crackers, rijst, beschuit etc. Dan valt mij op dat het in een harde flinterdunnen soort plastic is verpakt. Het nare ervan is dat bij het openen vaak de hele verpakking openscheurd.
Haal je een brood in de supermarkt, dan zit daar een plastic zak om het brood heen die veel zachter is en minder snel doorscheurt. En bij bijvoorbeeld een zak snoep daar zie je een wisselend beeld. Mijn vraag in het kort: Waarom kiest men bij bepaalde producten een plasticsoort die je snel kapot trekt